Suroviny na
porce
Bramborový salát s červenou řepou
600 g
Brambory A
3 ks
Čerstvá BIO vejce 6 ks M
160 g (vařená)
Řepa červená
110 g
Sýr s modrou plísní
2 stroužky
Česnek balený
2 lžíce
Majonéza s obsahem vaječného žloutku
2 lžíce
Bílý vinný ocet
30 g
Čerstvý kopr
Mlýnek mořská sůl
Bramborový salát s křenem a jablkem
650 g
Brambory Grenaille
100 g
Celer řapík
2 ks
Jablka červená
100 g
Ředkvičky
2 lžíce
Ocet balsamico di modena
2 lžíce
Extra panenský olivový olej
150 ml
Jogurt bílý
1 lžíce
Med květový český
0.5 plodu
Šťáva z pomeranče
1 lžíce
Křen
3 lžíce
Pažitka
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev
Pečený vánoční salát
400 g
Batát
100 g
Cibule žlutá
149 g
Mrkev
99 g
Pastinák
199 g
Syrová řepa
5 stroužků
Česnek balený
3 lžíce
Extra panenský olivový olej
2 ks
Jarní cibulka
Ochucený cottage k pečenému salátu
180 g
Cottage
0.5 plodu
Šťáva z citronu
3 stroužky
Česnek balený
1 špetka
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev