Rychlý lososový tatarák s kapary


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Předkrmy
Méně je někdy více! U našich jednohubek s tatarákem to platí dvojnásob, důležitá je chuť ryby a jen několika málo ingrediencí, které ji podtrhnou. Za nás jsou to kapary, lehce štiplavá červená cibule a námi vytuněný koprový dresing. Recept pro dvě osoby!

Suroviny

Suroviny na
 
porce

  • 1 balení
    Marinovaný uzený losos s koprovou omáčkou
  • 50 g
    Kapary
  • 1 balení
    Kukuřičné chlebíčky s quinoou
  • 1 ks
    Červená cibule
  • 1 ks
    Citróny
  • Čerstvý kopr
  • Červený pepř

Příprava

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Lososa a oloupanou cibuli nasekejte na malé kousíčky.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Smíchejte s přibaleným dresingem a částí rozpůlených kaparů.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Tatarák položte na chlebíčky a dozdobte koprem, zbylými kapary a špetkou červeného pepře.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Na závěr zakápněte šťávou z citronu podle chuti.