Suroviny na remove add porce500 gChlazený losos Okurka salátová2 lžíceJogurt bílý2 lžičkyMajonéza s obsahem vaječného žloutku Šťáva z citronu Mlýnek mořská sůl Mlýnek pepř čtyř barevPřipravit
1Lososa očistěte, nakrájejte na drobné kostičky (nebo naškrábejte najemno nožem) a smíchejte s okurkou nakrájenou na drobné kostičky.2Přidejte jogurt, majonézu, šťávu z citronu a dochuťte solí a pepřem.3Nechte pár minut odpočinout a poté podle chuti ještě dolaďte solí a šťávou z citronu.4Tatarák podávejte vychlazený s opečeným toustovým chlebem, čerstvým pečivem nebo křupavými krekry, přidejte lehký salát a dílky citronu.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevné zeleninové tacosKategorieHlavní jídlaPředkrmyVečeře…
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový chléb s pomazánkouKategoriePředkrmyPřílohySnídaně…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Boloňské špagetyKategorieHlavní jídlaPředkrmyTěstoviny a nudle…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bruschetta s rajčatyKategoriePředkrmySvačinyVečeře…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Čedarové tyčinky se slaninouKategoriePředkrmySvačiny
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CevicheKategoriePředkrmySvačinyVečeře
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chalupářská omeletaKategorieHlavní jídlaPředkrmySnídaně…