Suroviny na
porce
500 g
Kančí plec
100 g
Anglická slanina
2 ks
Mrkev
0.5 ks
Celer s natí
2 ks
Kořenová petržel
2 ks
Cibule žlutá
200 ml
Červené víno
2 kuličky
Nové koření
4 kuličky
Celý pepř
2 ks
Bobkový list
2 kuličky
Jalovec
200 ml
Masový vývar
1 lžíce
Povidla švestková
1 lžíce (studené)
České máslo 84 % mléčného tuku
200 g (nebo marmeláda)
Šípkové pyré
250 ml
Smetana ke šlehání 33%
Slunečnicový olej s vitaminem D
Mlýnek mořská sůl
Krupicový cukr
Citróny
1 hrst
Šípky
Rozvar
50 ml
Ocet
50 g
Krupicový cukr
100 ml
Voda