Suroviny na remove add porce125 gČeské máslo 84 % mléčného tuku100 gMoučkový cukr1 ksTvaroh v alobalu1 vaničkaTvaroh tučný1 ksZakysaná smetana1 vaničkaJahodyKorpus200 gKakaové Bebe sušenky100 gČeské máslo 84 % mléčného tukuPřipravit
1Rozmixujte sušenky, smíchejte s rozpuštěným máslem a směs přemístěte do dortové formy.2Dejte vychladit do lednice na cca 30 minut, nebo na chvíli do mrazáku.3V míse vyšlehejte změklé máslo s cukrem. Poté přidejte tvarohy, zakysanou smetanu a ještě jednou prošlehejte.4Natřete na vychlazený korpus, zarovnejte a nechte přes noc zatuhnout.5Před servírováním sejměte obruč a ozdobte jahodami, případně jedlými květy a snítky meduňky.
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananasová bábovka s čokoládouKategorieDezerty a moučníkyVegetariánTěsta a pečení
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové rohlíčkyKategorieDezerty a moučníkyVeganSezónní recepty…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banofee do skleničkyKategorieDezerty a moučníky
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Basque cheesecake s borůvkamiKategorieDezerty a moučníkyTěsta a pečení
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový dortík z hrnkuKategorieDezerty a moučníkySnídaněTěsta a pečení
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Blondies s bílou čokoládou a čokoládovými vajíčkyKategorieDezerty a moučníkySezónní receptyTěsta a pečení
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové muffiny s kefíremKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time120 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové souffléKategorieDezerty a moučníky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkový koláč s tvarohemKategorieTěsta a pečeníDezerty a moučníky