Suroviny na remove add porce1 baleníMozzarella220 gŠpaldová hladká mouka50 g (změklé)České máslo 84 % mléčného tuku0.5 lžičkyMlýnek mořská sůl0.5 lžičkyUzená paprika1 ks (na potření)Čerstvá BIO vejce 6 ks MPřipravit
1Mozzarellu i s nálevem rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.2Přidejte mouku, změklé máslo, sůl a uzenou papriku.3Rukama vypracujte pružné těsto, zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v lednici do druhého dne odležet.4Druhý den těsto rozválejte na pomoučeném vále na placku.5Vykrojte požadované tvary, potřete je rozšlehaným vejcem a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C cca 12–15 minut dozlatova.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládouKategorieSnídaněSvačiny
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s LučinouKategorieSnídaněSvačinyVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burekKategorieHlavní jídlaSvačinyVegetarián
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbamiKategorieHlavní jídlaSvačinySnídaně…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…