Melounový nanuk


Připraveno za
120 min
Náročnost

Kategorie
  • Vegan
  • Dezerty a moučníky
  • Svačiny
Už jste letos dělali domácí nanuk? Neskutečně osvěžující a hlavně snadný pro vás má dnes Foodtherapybydenisa. Surovin potřebujete minimum, ale výsledek stojí za to!

Suroviny

Suroviny na
 
porce

150 g
Žlutý meloun cantaloupe
150 g
Vodní meloun mini
2 lžíce
Sirup z agáve
2 lžičky
Šťáva z citronu
Čerstvá máta

Příprava

1
Oba melouny zbavte pecek a nakrájejte na kostky. Poté je zvlášť podle typu vložte do mixéru.
2
K vodnímu melounu přidejte pár lístků máty pro zvýraznění chuti, lžíci sirupu a lžičku šťávy z citronu. Dobře rozmixujte.
3
K melounu Cantaloupe přidejte jen sirup, šťávu z citronu a také rozmixujte.
4
Poté směsi rozdělte do formiček a dejte zamrazit.⁠
5
Můžete zmrazit každou směs zvlášť, ale také namíchat.