Melounový nanuk


Připraveno za
120 min
Náročnost

Kategorie
  • Vegan
  • Dezerty a moučníky
  • Svačiny
Už jste letos dělali domácí nanuk? Neskutečně osvěžující a hlavně snadný pro vás má dnes Foodtherapybydenisa. Surovin potřebujete minimum, ale výsledek stojí za to!

Suroviny

Suroviny na
 
porce

  • 150 g
    Žlutý meloun cantaloupe
  • 150 g
    Vodní meloun mini
  • 2 lžíce
    Sirup z agáve
  • 2 lžičky
    Šťáva z citronu
  • Čerstvá máta

Příprava

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Oba melouny zbavte pecek a nakrájejte na kostky. Poté je zvlášť podle typu vložte do mixéru.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    K vodnímu melounu přidejte pár lístků máty pro zvýraznění chuti, lžíci sirupu a lžičku šťávy z citronu. Dobře rozmixujte.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    K melounu Cantaloupe přidejte jen sirup, šťávu z citronu a také rozmixujte.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Poté směsi rozdělte do formiček a dejte zamrazit.⁠
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Můžete zmrazit každou směs zvlášť, ale také namíchat.