Suroviny na
porce
500 g
Jelení hřbet
200 g
Listové těsto čerstvé
120 g
Houby šimedži
80 g (do směsi)
Anglická slanina
140 g (na zabalení)
Anglická slanina plátky
1 lžíce
Dijonská hořčice
4 lžíce
Olej
2 lžičky
Rozmarýn
1 ks
Čerstvá BIO vejce 6 ks M
4 listy
Červené zelí
4 stroužky
Česnek
0.5 ks
Cibule žlutá
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev
Omáčka
140 g
Celer s natí
180 g
Mrkev
90 g
Kořenová petržel
100 g
Cibule žlutá
30 g
Rajčatový protlak
500 ml
Masový vývar
300 ml
Červené víno
3 lžíce
Povidla švestková
3 lžíce
Ocet balsamico di modena
Olej
Kaštanové pyré
500 g
Jedlé kaštany
80 g
České máslo 84 % mléčného tuku
180 ml
Smetana ke šlehání 33%
Mlýnek mořská sůl