Suroviny na
porce
1 kg (2cm plátky)
Hovězí zadní maso bez kosti
2 lžíce
Hořčice plnotučná
6 plátků
Anglická slanina plátky
6 ks (natvrdo)
Vejce L6 na podestýlce
4 ks
Cibule žlutá
4 ks
Mrkev
4 ks
Kořenová petržel
100 g
Celer s natí
4 ks
Bobkový list
Šalvěj
4 kuličky
Nové koření
100 g
České máslo 84 % mléčného tuku
300 ml
Zeleninový vývar
2 lžíce
Smetana ke šlehání 33%
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev
Příloha
400 g (den starých)
Rohlík
30 g
České máslo 84 % mléčného tuku
400 ml
Čerstvé mléko plnotučné
2 ks
Vejce L6 na podestýlce
80 g
Hrubá mouka
Čerstvé bylinky
Sůl