Suroviny na
porce
Hovězí líčka
1 kg
Hovězí líčka
2 ks
Mrkev
2 ks
Kořenová petržel
Celer s natí
2 ks
Cibule žlutá
2 stroužky
Česnek balený
1 lžíce
Rajčatový protlak
5 kuliček
Celý pepř
2 ks
Bobkový list
Nové koření
1 snítka
Tymián
1 snítka
Rozmarýn
700 ml
Červené víno
500 ml
Masový vývar
Olej
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev
Celerové pyré
1 bulva
Celer s natí
1 ks
Cibule šalotka
200 ml
Smetana ke šlehání 33%
100 ml
Čerstvé plnotučné mléko 3,5% tuku
50 g
České máslo 84 % mléčného tuku
Mlýnek mořská sůl
Černý kořen a topinambur
2 ks
Černý kořen
5 ks
Topinambur
Mlýnek mořská sůl
100 g
České máslo 84 % mléčného tuku
500 ml
Zeleninový vývar
Nakládaný celer
0.5 bulvy
Celer s natí
300 g
Voda
200 g
Ocet balsamico di modena
100 g
Krupicový cukr