Suroviny na remove add porce500 mlSmetana ke šlehání 33%6 ksŽloutek1 ksVanilkový lusk80 gKrupicový cukrNa ozdobu Třtinový cukr very darkPřipravit
1accessibility.recipes.cookingstepTroubu předehřejte na 150 °C.2accessibility.recipes.cookingstepSmetanu, semínka vanilky a rozkrojený vanilkový lusk vložte do hrnce a mírně zahřejte.3accessibility.recipes.cookingstepJeště než začne smetana vřít, odstavte ji z plamene a lusk vyjměte.4accessibility.recipes.cookingstepV jiné misce vyšlehejte žloutky s cukrem do světlé pěny.5accessibility.recipes.cookingstepZahřátou smetanu přelijte do mísy se žloutky a pomalu vše promíchejte dohladka.6accessibility.recipes.cookingstepKrém rozdělte do pečících formiček, rozmístěte je na hlubší plech a kolem nalijte horkou vodu do poloviny výšky formiček.7accessibility.recipes.cookingstepPečte asi 30 minut.8accessibility.recipes.cookingstepPoté formičkou trochu zatřeste, pokud se krém zaklepal uprostřed jen trochu, máte hotovo.9accessibility.recipes.cookingstepPokud se vlnitě pohybuje celý povrch, je potřeba ještě chvíli péct.10accessibility.recipes.cookingstepVytáhněte formičky z trouby a nechte vychladnout při pokojové teplotě.11accessibility.recipes.cookingstepPak je přesuňte do lednice a nechte vychladnout 3–4 hodiny, případně přes noc.12accessibility.recipes.cookingstepJakmile se krém vychladí, posypejte každou porci vrstvou hnědého cukru.13accessibility.recipes.cookingstepPomocí flambovací pistole cukr zkaramelizuje.
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananasová bábovka s čokoládouKategorieDezerty a moučníkyVegetariánTěsta a pečení
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové rohlíčkyKategorieDezerty a moučníkyVeganSezónní recepty…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banofee do skleničkyKategorieDezerty a moučníky
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Basque cheesecake s borůvkamiKategorieDezerty a moučníkyTěsta a pečení
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový dortík z hrnkuKategorieDezerty a moučníkySnídaněTěsta a pečení
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Blondies s bílou čokoládou a čokoládovými vajíčkyKategorieDezerty a moučníkySezónní receptyTěsta a pečení
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové muffiny s kefíremKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time120 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové souffléKategorieDezerty a moučníky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkový koláč s tvarohemKategorieTěsta a pečeníDezerty a moučníky