Suroviny na remove add porce1 ksCibule žlutá2 stroužekČesnek balený2 lžíceExtra panenský olivový olej180 gČerná čočka1 lžíceMajoránka700 mlZeleninový vývar1 ksMrkev1 ksKořenová petržel1 špetkaSůl Pepř1 lžíceOcet1 lžíceKrystalový cukrPřipravit
1accessibility.recipes.cookingstepNadrobno nakrájejte cibuli, česnek a vše orestujte na olivovém oleji.2accessibility.recipes.cookingstepJakmile cibulka zesklovatí́, přidejte černou čočku, majoránku a zeleninový́ vývar.3accessibility.recipes.cookingstepVařte přibližně 20 minut a na posledních 10–12 minut přidejte na kousky nakrájenou mrkev a petržel.4accessibility.recipes.cookingstepPo uvaření́ dochuťte polévku solí, pepřem, octem a cukrem.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu „Zlatá“ květáková polévkaKategoriePolévkyVegetariánZeleninová jídla
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské menu od MaruškyVEGKategorieVeganHlavní jídlaPolévky…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Batátovo-mrkvový krém s brynzouKategorieVegetariánPolévky
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicová polévka s modrým sýremKategoriePolévkyVečeřeVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicový krémKategoriePolévkyVečeřeZeleninová jídla…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chřestová polévka vichyssoiseKategoriePolévkyZeleninová jídla
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chřestová sezóna je tady: Krémová polévka s bylinkovými krutonyKategoriePolévky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí kuřecí vývarKategoriePolévkyVečeřeRecepty z masa
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fazolovo-květákový krémKategoriePolévky
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Francouzská cibulačkaKategoriePolévkyPředkrmyZeleninová jídla