Suroviny na remove add porce1 svazekZelený chřest1 ksPórek1 ksCibule žlutá2 ksBrambory B2 lžíceČeské máslo 84 % mléčného tuku200 mlBílé víno1 lKuřecí vývar200 mlSmetana ke šlehání 33% Mlýnek mořská sůl Křepelčí vejcePřipravit
1accessibility.recipes.cookingstepChřest nejprve zbavte dřevnatých konců. Stačí stonky ohnout, zlomí se tam, kde potřebujete.2accessibility.recipes.cookingstepŠpičky chřestu si schovejte na později a hlavní části stonků nakrájejte na menší kusy.3accessibility.recipes.cookingstepPórek a cibuli očistěte a nakrájejte na podobně velké kusy.4accessibility.recipes.cookingstepBrambory oloupejte a také nakrájejte. Čím menší kusy zvolíte, tím rychleji se zelenina uvaří. 5accessibility.recipes.cookingstepV hrnci na másle orestujte chřest, brambory, pórek a cibuli.6accessibility.recipes.cookingstepVše zalijte vínem, které poté vyvařte.7accessibility.recipes.cookingstepPřilijte kuřecí vývar, uvařte vše doměkka a jakmile je hotovo, přilijte smetanu.8accessibility.recipes.cookingstepKrátce povařte, aby se nesrazila, osolte a hotovou polévku rozmixujte v blendru. 9accessibility.recipes.cookingstepKřepelčí vejce vařte ve vodě 2 minuty a 20 vteřin, aby žloutek zůstal lehce tekutý.10accessibility.recipes.cookingstepPolévku servírujte vychlazenou s hotovými vajíčky a špičkami chřestu. Na ozdobu se hodí i klíčky.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu „Zlatá“ květáková polévkaKategoriePolévkyVegetariánZeleninová jídla
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské menu od MaruškyVEGKategorieVeganHlavní jídlaPolévky…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Batátovo-mrkvový krém s brynzouKategorieVegetariánPolévky
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicová polévka s modrým sýremKategoriePolévkyVečeřeVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicový krémKategoriePolévkyVečeřeZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chřestová sezóna je tady: Krémová polévka s bylinkovými krutonyKategoriePolévky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí kuřecí vývarKategoriePolévkyVečeřeRecepty z masa
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fazolovo-květákový krémKategoriePolévky
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Francouzská cibulačkaKategoriePolévkyPředkrmyZeleninová jídla
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Hovězí tafelspitzKategorieHlavní jídlaPolévky