Suroviny na remove add porce500 gJahody4 ksMeruňky2 lžičkyMoučkový cukr0.5 ksŠťáva z citronuDrobenka65 gČeské máslo 84 % mléčného tuku60 gHrubá mouka70 gTřtinový cukr very dark25 gMandle loupané25 gOvesné vločkyPřipravit
1Troubu předehřejte na 180 °C na horní spodní pečení.2V misce smíchejte pokrájené mandle, mouku, vločky, cukr a změklé máslo.3Vypracujte drobenku a dejte stranou.4V další míse smíchejte jahody nakrájené na menší kousky, pokrájené meruňky a zalijte šťávou z citronu.5Přisypte moučkový cukr a promíchejte.6Ovoce přendejte do vhodné formy (jedné větší, ale hodí se i menší mističky), zasypte hotovou drobenkou a pečte v troubě dozlatova asi 20 minut.
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citronový chlebíčekKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kotlety na javorovém sirupuKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Malinové šátečky s čokoládouKategorieDezerty a moučníkyVeganBezlaktózové
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Mini galetky s jahodamiKategorieVeganBezlaktózovéSnídaně…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Svěží salát s červenou fazolíKategorieSalátyVečeřeBezlaktózové…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Veganský jablečný štrúdlKategorieDezerty a moučníkyVeganBezlaktózové…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu „Zlatá“ květáková polévkaKategoriePolévkyVegetariánZeleninová jídla
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananasová bábovka s čokoládouKategorieDezerty a moučníkyVegetariánTěsta a pečení
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové rohlíčkyKategorieDezerty a moučníkyVeganSezónní recepty…