Kaiserka s vejcem a roastbeefem


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Svačiny
  • Snídaně
Jsou dny, kdy se ráno odbydeme banánem a do oběda nám to stačí. Ať už je za tím nedostatek času, nebo hladu. Ale pak přijde den, kdy tělo řekne, že bez pořádné dávky energie s ním nemáme počítat. A nebo se vzbudíme s obrovskou chutí se rozmazlit a snídani si pořádně užít a vychutnat! Pro tyto případy je dobré mít v zásobě rychlý recept, kterým zvládneme nastartovat motor bez nutnosti většího snažení a který zároveň potěší i ten nejmlsnější jazyk. Máme pro vás tip na super snídani, která splňuje všechny tyto požadavky – vyzkoušejte naši vytuněnou kaiserku s roastbeefem a sázeným vejcem, která vám dodá spoustu zdravé energie!

Suroviny

Suroviny na
 
porce

  • 1
    České máslo 84 % mléčného tuku
  • 1 ks
    Vejce L6 na podestýlce
  • 1 balení
    Roastbeef s pepřem
  • 1 balení
    Gouda 48%
  • Tymián

Příprava

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Na pánev dejte kapku olivového oleje.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Nechte pánev zahřát na mírný stupeň a rozklepněte vejce, smažte do té doby, dokud nebude bílek zcela tuhý, ale žloutek zůstane ještě syrový.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Kaiserku podélně rozřízněte a spodní polovinu namažte máslem, přidejte goudu, na ni položte vejce a obložte roastbeefem.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Posypte čerstvě nasekaným tymiánem a přiklopte druhou polovinu kaiserky.