Suroviny na
porce
1 ks
Kachna
500 g
Mořská sůl hrubozrnná
5 l (studené) + na podlití
Voda
2 ks (menší)
Jablka červená
2 ks (menší)
Červená cibule
8 ks
Celý hřebíček
1 ks
Badyán
1 svitek
Skořice
Zelí na víně
80 g (nebo olej)
Vepřové sádlo škvařené
150 g
Cibule žlutá
100 g
Uzená krkovička bez kosti
100 ml
Bílý vinný ocet
500 g
Zelí
80 g
Třtinový cukr
Mlýnek mořská sůl
1 ks
Badyán
1 svitek
Skořice
200 ml
Bílé víno (ryzlink)
70 g
Polohrubá mouka
100 ml
Smetana ke šlehání 33%
Karamelizovaná jablka
Slunečnicový olej s vitaminem D
1 ks
Jablka červená
1 lžíce
Třtinový cukr very dark
Badyán
Skořice