Salát z kapustniček s granátovým jablkem


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Saláty
Růžičkovou kapustu doporučuje 10 z 10 milovníků zeleniny! Je bohatá na živiny, obsahuje vitamín C a také vlákninu. Její síla ovlivňuje zdraví a tělesnou kondici a navíc v kombinaci se semínky granátového jablka vás tato kombinace mile překvapí.

Suroviny

Suroviny na
 
porce

  • 500 g
    Růžičková kapusta
  • 150 g
    Kešu natural
  • 150 g
    Granátové jablko
  • 150 g
    Parmezán
  • 1 ks
    Citróny
  • 1 lžíce
    Extra panenský olivový olej
  • 1 lžička
    Mořská sůl jemná
  • Mlýnek pepř čtyř barev

Příprava

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Přeceďte a nechte chvilku vychladnout.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Pak je překrojte na poloviny, zakapejte olivovým olejem a citronovou šťávou.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Přisypejte kešu, semínka granátového jablka a nahrubo nastrouhaný parmezán.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Vše promíchejte a dochuťte pepřem podle libosti.