Hot dog s grilovanou klobásou


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Hlavní jídla
  • Večeře
  • Sezónní recepty
Jedno z nejoblíbenějších jídel do ruky, které k nám připutovalo z Ameriky. Hot dog se narozdíl od našeho starého dobrého párku v rohlíku podává v podélně rozříznuté bagetce nebo větším rohlíku a má bohatší oblohu. Místo párku můžete použít grilovanou klobásku, tak jako my v našem receptu na hot dog s klobáskou a cheddarem.

Suroviny

Suroviny na
 
porce

4 ks
Bagetka
8 ks
Klobása na gril
Grill Party švestková omáčka s chilli
4 lžíce
Hořčice kremžská
140 g
Vintage cheddar
Okurky cornichons
2 ks
Červená cibule

Příprava

1
Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky a orestujeme ji na pánvi. 
2
Bagetky rozřízneme a potřeme je uvnitř kremžskou hořčicí. 
3
Do každé bagetky vložíme grilovanou klobásu, přidáme orestovanou cibuli, nakrájené okurky a vše posypeme nastrouhaným čedarem. 
4
Na závěr vše pokapeme švestkovou omáčkou.

Další recepty