Domácí máslo s bylinkami


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Předkrmy
  • Svačiny
  • Snídaně
  • Pomazánky a dipy
Čerstvá bagetka s bylinkovým máslem – parádní předkrm, který všichni známe z pizzerií. Připravte si doma bylinkové máslo, které se vám bude hodit na vaření i na chleba. Potřebovat budete jen pár surovin a během chvilky vykouzlíte dokonalou lahůdku.

Suroviny

Suroviny na
 
porce

1 balení
České máslo 84 % mléčného tuku
1 hrst
Čerstvé bylinky
3 stroužek
Česnek balený
Sůl

Příprava

1
Máslo vyndejte z lednice a nechte změknout
2
Změklé máslo smíchejte s nadrobno nasekanými bylinkami (petrželka, pažitka, bazalka), utřeným česnekem a solí. 
3
Takto připravené máslo vložte do potravinářské fólie, vytvořte z něj váleček a dejte ztuhnout do lednice.
4
Bylinkové máslo můžete rozdělit na malé kousky a zamrazit.