Suroviny na remove add porce 1 balení České máslo 84 % mléčného tuku 1 hrst Čerstvé bylinky 3 stroužek Česnek balený Sůl Připravit
1 Máslo vyndejte z lednice a nechte změknout 2 Změklé máslo smíchejte s nadrobno nasekanými bylinkami (petrželka, pažitka, bazalka), utřeným česnekem a solí. 3 Takto připravené máslo vložte do potravinářské fólie, vytvořte z něj váleček a dejte ztuhnout do lednice. 4 Bylinkové máslo můžete rozdělit na malé kousky a zamrazit.
access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolky Kategorie Svačiny Snídaně
access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládou Kategorie Snídaně Svačiny
access_time 10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s Lučinou Kategorie Snídaně Svačiny Vegetarián
access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilku Kategorie Předkrmy Svačiny
access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellou Kategorie Předkrmy Svačiny
access_time 90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burek Kategorie Hlavní jídla Svačiny Vegetarián
access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládou Kategorie Dezerty a moučníky Svačiny Snídaně …
access_time 80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýrem Kategorie Předkrmy Svačiny Sezónní recepty
access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbami Kategorie Hlavní jídla Svačiny Snídaně …
access_time 10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechy Kategorie Saláty Svačiny Večeře …