Hotdog s kysaným zelím


Připraveno za
60 min
Náročnost

Kategorie
  • Hlavní jídla
  • Večeře
  • Recepty z masa
  • Sezónní recepty
Další pochoutkou ze stánku, kterou si nejraději vychutnáváme ve městě je hotdog. Proč si ho ale nepřipravit doma a pěkně podle svého? Tentokrát pro vás máme recept na krále streetfoodu – hotdog se zelím.

Suroviny

Suroviny na
 
porce

4 ks
Bagetka
4 ks
Party klobásky
4 ks
Cheddar plátky
4 ks
Okurky nakládačky
Hořčice plnotučná
2 hrst
Microgreens
1 hrst
Smažená cibulka

Zelí
1 ks
Červená cibule
250 g
Kysané zelí
1 lžíce
Šťáva z kysaného zelí
2.5 lžíce
Med květový český
Pepř
1 lžička
Vepřové sádlo škvařené
0.25 hrnek
Voda

Příprava

1
Zelí properte pod vodou a vyždímejte.
2
Mezitím na sádle orestujte najemno nasekanou červenou cibuli. Přidejte zelí a zalijte vodou. Jakmile se voda odpaří, dochuťte medem, šťávou ze zelí a pepřem a odstavte.
3
Na grilu ogrilujte klobásky, bagetky namažte hořčicí, poklaďte zelím, kyselou okurkou, sýrem cheddar, klobásou a posypte microgreens a sušenou cibulkou.

Další recepty